Oι ...Λογικές Προβλέψεις της Εβδομάδας 8-14 Mαΐου

SHARE:     Η ομάδα του Curiocity.gr αφήνει πίσω τα δεδομένα που υπήρχαν την ημέρα που ξύπνησες στο μαιευτήριο και ανακατεύει τα χαρτιά της τρέχουσας εβδομάδας μαζί με την διάθεση και την κατάστασή σου μετά το πρωινό ξύπνημα. Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8 έως 14 Μαΐου:


 1. Ο ΤΥΠΟΣ «ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ»  
     Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή της εφετινής Eurovision σας προκαλεί συναισθήματα χαράς και ανεβάζει τη διάθεσή σας στα ύψη. Οι πρώτες ώρες της εβδομάδας σας βρίσκουν με τη μουσική στη διαπασών και με διάθεση για χορό και τραγούδι. 
      Την εβδομάδα αυτή καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε με την καζούρα στους οπαδούς της ΑΕΚ γιατί πολύ πιθανόν να προκαλέσετε εντάσεις στο οικείο περιβάλλον σας.                  
    Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις για εσάς που ξυπνήσατε με ξέφρενη διάθεση. Οι άγαρμπες χορευτικές φιγούρες σε δημόσιο χώρο μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις    ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. 2. Ο ΤΥΠΟΣ «ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ»  
   Πολύ θετικά τα νέα αυτής της εβδομάδας για τους αγουροξυπνημένους με κρύο ιδρώτα και πανικό. 
  Η ανάδρομη ψήφος στις προεδρικές γαλλικές εκλογές άφησε τη Λεπέν εκτός παιχνιδιού με αποτέλεσμα να ηρεμήσετε τουλάχιστον για μερικές ημέρες. 
  Αποφύγετε να δίνετε βάση στις δηλώσεις των τζιχαντιστών περί τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία καθώς έτσι το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. 
    Πιθανότητα για ερωτική γνωριμία με εκπρόσωπο του άλλου φύλου που τρέμει και μόνο στην ιδέα του κατακλυσμού της επικαιρότητας από ειδήσεις σχετικές με τη Eurovision. 


 3. Ο ΤΥΠΟΣ «ΖΕΝ» 


     Εσείς που έχετε ξυπνήσει με την απόλυτη γαλήνη να κυριαρχεί στα σεντόνια σας καλό θα ήταν να κοιτάξετε καλά την ημερομηνία ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν πέρασε κανένα δεκαήμερο από την τελευταία φορά που ξυπνήσατε. 
     Το τρίγωνο των αγκώνων με τις παλάμες που σχηματίζουν τα χέρια σε κατακόρυφη διάταση σηματοδοτεί αρνητικές αλλαγές στη διάθεσή σας αυτήν την εβδομάδα. 
     Εάν το τρίγωνο είναι ισόπλευρο, υπάρχει πιθανότητα να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους γείτονες που θα παρακολουθούν στη διαπασών τους προημιτελικούς και τον τελικό της Eurovision. Σε περίπτωση που είναι ορθογώνιο, υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε μπροστά σε καυγά φίλων σας που υποστηρίζουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
 4. Ο ΤΥΠΟΣ «ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ»      H εβδομάδα προβλέπεται αρκετά δύσκολη για εσάς που ξυπνήσατε και δεν σας χωρούσε ο τόπος. 
   Οι περισσότεροι φίλοι σας φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν 3 βραδινές εξόδους για χάρη της Eurovision και αυτό σας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.  
    Καλό θα ήταν να προτείνετε στους φίλους μια σπιτική συγκέντρωση, εάν δεν θέλετε να μείνετε αποκλεισμένοι για πάντα πίσω από τα ντουβάρια. 
  Οι αυθόρμητοι και αυθόρμητες που ξυπνήσατε και θέλετε να εξαφανιστείτε προς τον Βορρά λόγω της ζέστης καλό θα ήταν να μην κάνετε περιττά έξοδα καθώς τους επόμενους μήνες δεν θα έχετε φράγκο για καλοκαιρινές διακοπές.  5. Ο ΤΥΠΟΣ «ΑΠΟΨΕ ΓΙΟΡΤΑΖΩ»       Όσοι από εσάς έχετε γενέθλια αυτήν την εβδομάδα καλό θα ήταν να σιγουρευτείτε ότι έχετε κάνει τις απαραίτητες οικονομίες προκειμένου να περιποιηθείτε τους φίλους σας.  Αποφύγετε να κανονίσετε εξόδους την ημέρα διεξαγωγής της Eurovision καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γιορτάσετε μόνοι σας. 
      Δυσάρεστα τα νέα για όσους ξημέρωσε η μέρα της ονομαστικής σας εορτής. Δύσκολα θα θυμηθεί κανείς να ευχηθεί στα ονόματα που γιορτάζουν αυτήν την εβδομάδα - εκτός του Θοδωρή και της Θεοδώρας. 
      Εάν είστε μητέρα και ξεχάσουν τα παιδιά σας να σας ευχηθούν για τη γιορτή της μητέρας την Κυριακή, καθιερώστε ένα εβδομαδιαίο μενού με φασόλια και τραχανά και να είστε σίγουρες ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.          

 6. Ο ΤΥΠΟΣ «ΜΙΑ ΛΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΙΝΗ»    
Θετικά τα νέα για εσάς που ξυπνήσατε πεινασμένοι αυτήν την εβδομάδα. Η πρωινή σας έφοδος στον ψυγειοκαταψύκτη θα σας γεμίσει ενέργεια με αποτέλεσμα να φέρετε εις πέρας πολλές σημαντικές υποχρεώσεις.  

Το γεγονός αυτό θα σας προκαλέσει το συναίσθημα της πληρότητας σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με αποτέλεσμα να προωθήσετε γενικότερα αρκετά σχέδιά σας.

Να δείξετε προσοχή κατά τις εξόδους για φαγητό καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξοικονομήσετε και παραπάνω κιλά τόσο που τρώτε.  
          7. Ο ΤΥΠΟΣ «ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ»    Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους στραβοξυπνημένους τις πρώτες πρωινές ώρες. 
    Η διαπίστωση ότι το ταίρι σας πενθεί ακόμη για την απώλεια του κυπέλλου καθώς υποστηρίζει ΑΕΚ προκαλεί μαύρα σύννεφα στη σχέση σας με πιθανό τον κίνδυνο του χωρισμού.. 
   Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας έτσι ώστε να μην ξεχάσετε να ευχηθείτε στις μητέρες που γιορτάζουν την Κυριακή και καταλήξετε να τρώτε τραχανά όλη την επόμενη εβδομάδα. 
    Καλό θα ήταν να ξεχάσετε προς στιγμήν την καζούρα των φίλων σας για τα κατορθώματα του ΠΑΟΚ και να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά θέματα!  


 8. Ο ΤΥΠΟΣ «HANGOVER»     

Εσείς που ήπιατε λιγάκι παραπάνω την Κυριακή για να γιορτάσετε τη νίκη του Μακρόν στις γαλλικές προεδρικές εκλογές θα νιώθετε τόσο χαρά όσο και κόπωση την εβδομάδα αυτή. 
     
Το γεγονός ότι η μισή σας παρέα αποτελείται από φαν της Eurovision δεν είναι λόγος να σας οδηγεί στην κατανάλωση αλκοόλ όσο μοναχικά κι αν νιώθετε κλεισμένος στο σπίτι με σκοπό να αποφύγετε τα σχόλια και τις συζητήσεις σχετικά με το θέμα

Δεχτείτε χωρίς αντιρρήσεις την φροντίδα από οικεία σας πρόσωπα και που ξέρετε! Μπορεί να σας βγει σε καλό.  
       . 
 9. Ο ΤΥΠΟΣ «ΤΙ ΩΡΑΙΑ! ΤΙ ΚΑΛΑ!»    Η διάθεσή σας φαίνεται πως βρίσκεται σε αντίθετη πορεία με τη διάθεση των οπαδών της ΑΕΚ. 
   Το όμορφο ξύπνημα που μπορεί να είχατε και η χαρά που αισθανθήκατε μόλις είδατε το λευκό ταβάνι πιθανόν να σας οδηγήσει σε εξόδους για διασκέδαση. 
  Παρά την είσοδο του X-Factor στους τηλεοπτικούς σας δέκτες τόσο η Παρασκευή όσο και το Σάββατο αποτελούν για εσάς αφορμή για έξοδο και νέες γνωριμίες.
     Λίγη προσοχή χρειάζεται κυρίως για τους αδέσμευτους καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει μπορεί να ζητήσει τη στήριξη σας. Εάν είστε ζουμ τριαλαριλαλόμ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να παρεξηγηθεί! 
 10. Ο ΤΥΠΟΣ «SICK & TIRED» 

      Τα πράγμα αναμένονται ευχάριστα για εσάς που ξυπνήσατε άρρωστοι ή εξαντλημένοι. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί με αποτέλεσμα να αναρρώσετε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. 
       Εάν πρόκειται να βγείτε την εβδομάδα αυτή παρά το σοβαρό της κατάστασής σας καλό θα ήταν να μην προσκαλέσετε άτομα που δεν σας γνωρίζουν καλά καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα κάνετε μαντάρα από την γκρίνια.
   Εσείς που απολαμβάνετε κάποιας αναρρωτικής άδειας καλό θα ήταν να μην το τραβήξετε παραπάνω γιατί αυτό θα μπορούσε να επιφέρει σοβαρά προβλήματα στο περιβάλλον εργασίας σας.  

 11. Ο ΤΥΠΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΝΙΓΟΜΑΙ!»        
Εάν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που με το πρώτο φως της μέρας πετάγονται έντρομοι από το κρεβάτι, τα πράγματα για αυτήν την εβδομάδα αναμένονται δύσκολα.
   ΄  
Η άνοδος της θερμοκρασίας μειώνει κατά πολύ τα επίπεδα ενέργειάς σας με αποτέλεσμα πολλά καθήκοντα να μην εκτελούνται εγκαίρως και να σας δημιουργείται πρόσθετο άγχος.        

Να κάνετε μια προσπάθεια να οργανώσετε το πρόγραμμά σας καλύτερα. Μην βασιστείτε στη βοήθεια των άλλων καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για λάθη και παρεξηγήσεις. 
    
 12. Ο ΤΥΠΟΣ «ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ» 


       
Δυσάρεστα τα νέα αυτής της εβδομάδας για εσάς που ξυπνήσατε πιασμένοι. Οι πόνοι που αποκομίσατε από τον ξέφρενο χορό στο πάρτι για τη νίκη του Μακρόν την Κυριακή θα είναι η αιτία να πονάτε τις περισσότερες ημέρες αυτής της εβδομάδας.
     
Σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία σας θα παίξουν και τα αρνητικά σχόλια των οικείων σας για τις χορευτικές σας επιδόσεις. Μην το πάρετε όμως προσωπικά καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για παρεξηγήσεις!  
     
Οι αδέσμευτοι πιθανόν να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με αφορμή ένα χαλαρωτικό μασάζ! 13. Ο ΤΥΠΟΣ «ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΚΟΥΚΛΙ ΜΟΥ!»    
Για εσάς που ξυπνάτε και καμαρώνετε μια ώρα την ομορφιά σας στον καθρέφτη τα πράγματα θα είναι δύσκολα την εβδομάδα αυτή.
   
Η μεγάλη ενασχόληση των οικείων σας με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Μακρόν, τη Eurovision, το Survivor και το X-Factor θα σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό. Προσπαθήστε να μην κάνετε προκλητικές δηλώσεις σχετικά με αυτά τα θέματα με στόχο να τραβήξετε την προσοχή. 
     
Καλό θα ήταν να εξετάσετε τα πράγματα που σας ρίχνουν την αυτοπεποίθηση και σας οδηγούν στο να επιζητάτε την προσοχή όλων των οικείων σας.

COMMENTS

Όνομα

Αθλητική «ψυχολόγος»,1,Αλληλεγγύη,1,Αναζητήσεις,3,Ασ-χολή-αστο,6,Γήπεδο «Η Άμπαλη»,4,Θάλασσα της ...γλώσσας,1,Λογικές Προβλέψεις,5,Σκονάκια ταξιδιού,2,Συνέλευση των Περίεργων,1,Συνεντεύξεις,1,Υπέροχοι άνθρωποι,11,Curious Gifts,1,Monster Chef,1,Teen Truth,3,
ltr
item
CurioCity.gr: Oι ...Λογικές Προβλέψεις της Εβδομάδας 8-14 Mαΐου
Oι ...Λογικές Προβλέψεις της Εβδομάδας 8-14 Mαΐου
https://1.bp.blogspot.com/-i4FJhma4ge8/WOtmE1kk_GI/AAAAAAAAA3U/-VFNcXz-jK0glOFhLUWa5fYltueWuBHLgCLcB/s640/%25CE%259B%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B2%25CE%25BB%25CE%25AD%25CF%2588%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25B5%25CE%25B2%25CE%25B4%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-i4FJhma4ge8/WOtmE1kk_GI/AAAAAAAAA3U/-VFNcXz-jK0glOFhLUWa5fYltueWuBHLgCLcB/s72-c/%25CE%259B%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B2%25CE%25BB%25CE%25AD%25CF%2588%25CE%25B5%25CE%25B9%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25B5%25CE%25B2%25CE%25B4%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
CurioCity.gr
http://www.curiocity.gr/2017/05/o-8-14-m.html
http://www.curiocity.gr/
http://www.curiocity.gr/
http://www.curiocity.gr/2017/05/o-8-14-m.html
true
6479844640856404609
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Μπες! ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ/Η; Τι έχεις να πεις; Το μετάνιωσες; Διαγραφή Από Κεντρική Πύλη PAGES POSTS Μπες! RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Σύντομα, υπέροχε άνθρωπε, θα σκεφτούμε κάτι πάνω σε αυτό. Ζήτησέ το! Πίσω στην Κεντρική Πύλη Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy